Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Kees Dekker schreef op 30/01/2024 om 21:49
Mathijs...gefeliciteerd met de aanstelling als dirigent van ons koor CSMZ. Ik hoop een mooie tijd te hebben als zanger van dit prachtige mannenkoor, waarop ik best wel trots ben, met jou als onze nieuwe dirigent .
Hilbrand Pastoor schreef op 24/08/2023 om 15:05
Hallo Matthijs Deze site is zeker strak en duidelijk. Ik las dat je ook les kreeg van Sietze de Vries...een fries die nu in Groningen woont..fantastische organist die ook nog eens erg duidelijk mooi alles over orgels en orgelspel uitlegd. Ik wens jou ook veel succes met alles!!.. ik kom zeker binnenkort weer luisteren.
Jaap van Gils schreef op 03/06/2023 om 12:10
Mooie site! En natuurlijk fantastisch dat het prachtige Hess orgel in Charlois zo'n fijne & goede organist heeft die ook nog zo trots is op dat orgel dat dit prominent op de site staat!
Ad Hoeijenbos (Orgelcomité Wateringen) schreef op 21/11/2022 om 12:35
Dag Matthijs, Allereerst complimenten voor de mooie en strakke website. We hebben als orgelcomité genoten van jouw mooi uitgevoerde concert op ons prachtige Bätz-Witteorgel in Wateringen en wensen je nog veel succes met je activiteiten rondom orgel en carillons.
Oscar Rutten schreef op 27/10/2022 om 08:49
Inderdaad een mooie upgrade van je site. Makkelijk in gebruik. Is er ook een optie voor een nieuwsbrief of een melding bij een wijziging van je agenda?
Arjan Breukhoven schreef op 03/10/2022 om 15:01
Een prachtig nieuwe website!!! Dat velen de weg naar deze site mogen vinden!!!